Tre førsteplasser på hjemmebane
Med kun 10 måneder igjen til julaften så var det klart for årets første prøveløp for våre 3-åringers del. Tre stykker gjennomførte det på strålende vis og avsluttet 1.30 den siste runden. Grisle Odin, Havglimt og Grisleprinsen er dermed klar for start, når det blir for vi kommer tilbake til.

Lesja Odin og Riis Bilglass viste seg nok en gang fram på sørlandet. Riis som er svært delaktig i Seefeld med voldsom markedsføring fikk også litt valuta for pengene på sørlandet ikveld. Lesja Odin tok nok en overlegen på kruttsterke 1.25,8 og 16.000,- inn på konto.
Gledelig var det også med seier til Guccio Fortuna. Denne hesten var et meget stort talent som unghest, men har vært skadeforfulgt. Muscles Yankee-sønnen var knallgod ikveld og tok en etterlengtet seier. Han kom i mål på knallsterke 1.13,9/2100 meter. og 14.000,- inn på konto til Tor Gunnar Johnsen. Dante Kievhitsof fikk femte og blir belønnet med 3.000,-
I avslutningsløpet så ville Etne Spretten vise seg fram han også. Han fikk en perfekt reise gjennom hele løpet i andrepar utvendig og ned oppløpet vant han svært kontrollert. Etne Spretten kom i mål på seierstiden 1.33,7 og 12.000,- inn på konto. 

Bokli Rapp gjorde sin andre start i våres regi. Han fikk med seg en tredjepremie som var verdt 5.000,- og noterte tiden 1.25,3.