Siste info start

 


           Øysteins Tjomsland vurderinger til løp i Norge og Sverige

                             Følg oss på Facebook og Twitter

                            Sørlandets travpark 24.3-2018

Løp 1
Kaptein Sabeltann /Øystein Tjomsland
- Står på langt tillegg denne gangen og møter flere gode konkurrenter. Klarer vi en fin premie så skal vi være godt fornøyd.

Løp 4
Believe la Marc /Øystein Tjomsland
- Var bra i debuten for oss etter lang pause. Ble strøket sist på Bjerke grunnet baneforholdene. Har tapt sportrekningen og er avhengig av kraftig overpace for at vi skal kunne vinne. Hun har høy toppfart, men de beste har trukket fine startspor. Outsider.

Løp 5
Holene Odin /Øystein Tjomsland
- Var bra første gang ut etter pause, mens han rotet seg bort på galopp sist. Han har trent fint, men over denne distansen må han smyge med og konkurransen er hard. Aktuell på bred gardering.

Løp 6
Sanda Love /Øystein Tjomsland
- Var bra første gang ut etter halsoperasjon. Står veldig hardt inne grunnlagsmessig, men løpet ble ikke ekstremt tøft. Har et fint startspor og er sikret en fin reise. Garderingsaktuell.

Løp 7
Tinas Odin /Øystein Tjomsland
- Har vært vanskelig den siste tiden og gjort det vanskelig for seg selv. Har trukket et fint startspor der bak, men han må trave feilfritt før vi kan legge listen for høyt. Garderingsaktuell.

Løp 9
Tangen Bjørn /Øystein Tjomsland
- Var veldig bra etter et halvt års pause sist. Han har roet seg betydelig ned og vi håper det også gjelder bak startbilen, der han var veldig hissig før pausen. Opptrer han som sist så skal han regnes i toppen, distansen er bare et pluss.Klosterskogen 30.3-2018

Løp 1
Remkvikk /Malin Berås
- Har vært en skuffelse sålangt i vår regi. Var forbedret sist, men må opp flere hakk før han er siersaktuell. Sporet er fint, monte takler han, men minus av distansen.

Løp 6
Remkvikk /Malin Berås
- Har nok en fordel i denne grenen kontra monte. Har også fordel av distanseøkningen og han bør ha fordel av to løp på samme dag. Men må være mye bedre for å være seiersaktuell.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass