Team Tjomslands nye stallhester:

Alonso Jenta

Gringo Boko

Ixelle Bolets

Grand Commander

Ask Viktoria

Troll Sterk Viking

Ero`kamano

Giant Shadow
En skikkelig seiersmaskin som har vunnet hele 14 av 17 starter i sin karriere. Denne står nå på gården i Søgne som han skal stå i vintertrening. Dette er en meget god løpshest som skal bli spennende å følge.

Bokli Rapp

Polle Gullet

Stjernesjura

Champlain

Skeie Stjerna

Paulino

Magnums Philiokus

Lesja Odin

Princess Corner

Lykkje Erna
Meget hurtige Lykkje Erna ankom i dag Wolmsta gård. Dette er ei hoppe med enorme fartsressurser i grunnlaget og vi håper det kan hjelpe med pisk med i løpet for at hun skal holde fokus helt inn til mål.
Vi ønsker Atle Opstvedt velkommen.


Waxen

Philip Ess

På fredag fikk vi tilslaget på Philip Ess. Dette var en av årgangens beste 3-åringer og vi håper på en fin 4-års sesong også. Hesten kommer til sørlandet mandag. Vi ønsker Stall Wilda hb lykke til med en svært spennende kåret hingst.


Ervin Boko

Luckpenny Classic

Toppstammet hoppe etter S.J. s Photo og Luckpenny San. Mer toppstammet er nesten ikke mulig og komme. Hun har hatt en dårlig 3-års sesong, men faren er kjent for å lage litt seine avkom. Vi prøver tre måneder på sandbanen i Søgne også får vi se om vi får det mye moro med henne til neste år.
Vi ønsker Tor Gunnar Johnsen velkommen med nok en hest til Team Tjomsland.


Lykkje Pål

Meget spennende Åsajerven-sønn er kjøpt inn til stallen. Fart og styrke i massevis gjør at vi skal få det artig med denne i vinter. 

Hafell Odin
Meget hurtig Bork Odin-traver som ikke har gjort noen glad foreløpig. Denne hesten har vi ønsket oss lenge og vi fikk tilslaget denne uken. 

Vestpol Iver
Rogalands eid krabat som har egne meninger i banen. Vi får teste og ekspremintere litt for å se om han få gnisten tilbake igjen.

Norsjø Kongen
Meget kvikk krabat som skal stå på vår filial på Wolmsta.

Brenne Vikki
Meget fin hoppe som nettopp har ankommet stallen. Vi gleder oss til å begynne å jobbe med henne.

Gringo Boko
Meget spennende hollender som har kommet inn på stallen. Kommer til start utpå vinteren en gang.

Bokli Stjernen
Søndag kveld kom Bokli Stjernen inn i trening. Denne toppstammede kapasitetstraveren som kun har tjent 100.000,- gleder vi oss til til å begynne å jobbe med. 
Vi ønsker Tore Foss velkommen til sørlandet.


Frk. Sjur

Toppstammet 2-års hoppe etter Tekno Odin - Steggsjura har ankommet stallen. Dette er ei meget spennende hoppe det skal bli spennende å begynne å jobbe med.
Vi ønsker Team Sjur velkommen til Team Tjomsland 


Rappstjernen
Super talentfull 2-års hingst som har imponert stort under prøveløpene. Dette er en bror av blant andre Junifaks. Denne herlige traveren har vi nå kjøpt inn til stallen og vi har store ambisjoner med han i de aller største løpene til neste år.
Vi ønsker Tor Gunnar Johnsen velkommen til Team Tjomsland

Excuse Me
Meget spennende hollender er kjøpt inn til stallen. Han har ca 100.000,- norsk kroner i grunnlag. Denne herlige krigeren er super kjapp fra start og har et stort utviklingspotensiale. 
Vi ønsker Excuse Me velkommen til Team Tjomsland.

Etne Spretten

Pensjonen

Remkvikk

Vi har kjøpt inn Remkvikk til stallen. 7-års gammel hingst som gjorde mange fine løp i vinter. Har vært svak i sine siste starter, men vi håper vi kan finne igjen til formen igjen. Hesten holder høyt toppnivå. Remkvikk har vunnet 11 løp på 76 starter og har et grunnlag på 669.000,-
Vi ønsker Remkvikk velkommen til Team Tjomsland

Varg Eld

Kapasitets-traveren Varg Eld har ankommet stallen. Han har kun gjort 9 starter i livet og vunnet to av dem. Grunnlaget er kun 54.000,- og han har enorme fartsressurser. 
Vi ønsker Kjell Enersen & Knut A. Ødegaard velkommen til Team Tjomsland

Magnums Othello

Super spennende Magnums Othello er kommet inn på stallen. Denne flotte 4-åringen har vunnet to løp på fire forsøk.
Vi ønsker Stall Skjøndal velkommen til Team Tjomsland.

Holene Odin

Vi har gleden av å presentere en ny innkjøpt hest på stallen. Super spennende Holene Odin er kjøpt inn og han har per nå et grunnlag på 376.000,- Dette er en meget spennende hest som vi gleder oss til å jobbe med. 
Vi ønsker Holene Odin velkommen til team Tjomsland

Ognøy Emiil

Bork Odin-vallaken Ognøy Emiil har ankommet stallen. Han har et grunnlag på i underkant av 300.000,- og har vunnet 8 av 56 løp sålangt i karrieren.
Vi ønsker Ann-Catrin Frisk velkommen til Team Tjomsland

El Viktor

Alm Viktor-sønnen El Viktor er kjøpt inn til stallen. Dette er en meget spennende traver som skal bite godt i fra seg. Han har store fartsressurser og har kun startet i to løp. 
Vi gleder oss til og jobbe med denne flotte hingsten!

Spydo Ø.K.

Svært spennende Spydo Ø.K. er kjøpt inn til stallen. Fjorårets derby firer er en meget spennende traver som vi var så heldige å få kjøpt. 5-åringen står med 500.000,- på konto og den kårede Bork Odin-sønnen skal bli spennende å jobbe med.
Vi ønsker Spydo Ø.K. velkommen til Team Tjomsland

Gylden Balder
Gylden Balders ansvarlige trener Pål Sem gjennom stort sett hele karrieren samt hestens kusk Kai Johansen(skal eventuelt kjøre hvis ikke jeg kjører de gangene det passer) valgt å prøve oss i ett siste forsøk på å få Gylden Balder tilbake i igjen. Det er en stor ære å overta en slik hest og han vil bli trent på vår unike sandbane i Søgne som mange hester med lignende skader har hatt kjempe effekt av. Bla en av Norges raskeste hester i fjor Coctail Fortuna som travet 10.4.

Sanda Love
Sanda Love har ankommet stallen. Dette er en vallak med skyhøy kapasitet, men har slitt med store helseproblemer gjennom hele sin karriere. Vi får prøve han på styrkebanen i håp om grunnlaget på 43.000,- skal stige.
Vi ønsker Sanda Racing stable velkommen med nok en traver. 


Kolnes Kine

Gunda

En potensiell topphoppe kom inn på stallen i begynnelsen av desember. Åsajerven-datteren Gunda med 574.000,- på konto bør ha mye mer å hente i løpebanen.
Vi ønsker Gunda velkommen til Team Tjomsland. 


Sjø Kongen

Meget spennende 4-åring har ankommet stallen. Den tidligere kriteriet toeren har ett grunnlag på 586.000 og vi håper å få rettet han slik at det kan bli en god 5-års sesong. 
Vi ønsker stall Appollo 11 velkommen til Team Tjomsland.

Hauan Blesa

Flott 2-års hoppe etter Tekno Odin - Findal Hera. Hun har gjennomført to fine mønstringsløp.
Vi ønsker andelslag i regi Morten Einang velkommen til Team Tjomsland

Quickwin
Dette er en meget spennende kapasitetstraver som er kjøpt inn. Står med et beskjedent grunnlag på 113.000,-
Vi ønsker Team Tjomslad racing stable AB velkommen til stallen

Faste Viking

Stumne Flinka

Odin Faks

Odin Faks er kjøpt inn til stallen. Dette er en traver med høy kapasitet som dessverre har innledet karrieren emd veldig mye galopper. Vi håper på at vi kan få lagt galoppene igjen i stallen og gleder og til å begynne å jobbe med denne krabaten. 

Dynamite Dikaria

Coktail Jet hoppe fra Holland er nylig kjøpt inn til stallen. Dette er en tanks av en hest som bare toger på. Hun har styrken som sitt våpen og blir denne hundre prosent så kan eierne få mye glede. Hun har snaue 90.000,- norske kroner i grunnlag og har vunnet på 1.14/1900 meter.
Vi ønsker Knoll & Tott Racing stable velkommen til Team Tjomsland.

Gompen Elden

Vi er veldig takknemlig for at vi fikk kjøpe denne meget talentfulle 4-åringen. Han overbeviste stort i seiersløpet på søndag og har kun 33.000 i grunnlag. Det er ingenting som tyder på at dette stopper her og vi forventer oss mye av Lome Elden-sønnen i år. 
Vi takker Lars Linderberg for tilliten med nok en ny hest til Team Tjomsland

Kringlers Viktor

Horgen Juel

Sigmunn

Vi har gleden av å presentere Sigmunn som har kommet inn på stallen. Det er ikke hver dag man får inn slike hester på stallen. Han har enda ikke vunnet travløp på ti forsøk, men det håper vi at vi skal rette på. 4-åringen går en veldig spennende sesong i møte og vi takker stall to rette og en vrang for tilliten.

Ossmann

Super spennende Ossmann har kommet inn på stallen. Dette en en 4-åring med enorm kapasitet som kun har 200.000,- i grunnlag. Han skal stå en liten periode på sandbanen i Søgne før avreise til Wolmsta gård. Dette er en skikkelig kriger som vi gleder oss veldig til å begynne å jobbe med.
Vi ønsker Ossmann velkommen til stallen!

Junifaks

Den 5-årige avlshingsten Junifaks har reankommet stallen. Han kommer til å bli stasjonert på stallen vår på Wolmsta. 947.000 i grunnlag har han på konto.
Knut Erik Dåbu ønskes velkommen igjen til Team Tjomsland. 


Massive Attack

Den meget spennende 2-års hingsten Massive Attack er handlet inn til stallen. Han travet et strålende løp på Bjerke bak umulige Dixie Sisu. Dette er en traver vi har stor tro på til neste år. Han kommer med et grunnlag på 107.000 og har travet 1.16,4 som raskest.
Vi ønsker Massive Attack velkommen til Team Tjomsland  


Rovero D`asolo

En herlig Varenne kriger er kjøpt inn til stallen. Han har travet solide løp i Holland og har et grunnlag på 128.000 norske kroner. Åtte løp har han vunnet på kun 17 starter så det er klart at vi god tro på denne krabaten.
Vi ønsker Kjetil Helvik og Tommy Røssland velkommen til Team Tjomsland.


Foradori

3-åring etter Muscle Yankee har ankommet sørlandet. Dette er en meget talentfull tysker som kommer til å bite godt i fra seg i Norge. Han vant sprettlett i sin siste start fra tet i Danmark. Han har kun 13.000 danske kroner i grunnlag.
Dette er en traver vi virkelig gleder oss til presentere i løpsbanen

Supernova T.Y.

4-års hoppa Supernova T.Y. er kjøpt inn til stallen. Hun har gjennomført en strålende sesong og det er ei meget kvikk frøken med høy toppfort innabords. Hun har et grunnlag på 576.000,- og har vunnet 5 av 17 løp og travet 1.11,8 under sommertravet i Tønsberg i sommer.
Vi takker Kjell Leire for tilliten og ønsker Supernova T.Y. velkommen til Team Tjomsland 


Trons Vilje

En meget fin Lome Elden- sønn er kjøpt inn til stallen. Som bror av Trons Pila og flere søsken som har prestert sterkt i banen. Han har kun startet i tre løp, men har vist at dette er en traver med litt større talent enn de fleste. Vi
ønsker Väsjö Fastighets AB velkommen med nok en traver! 

Don Carlos

En meget fin Love You-vallak er handlet inn til stallen. Don Carlos har vunnet de to siste løpene på imponerende vis og kommer til Norge i absolutt toppform. Han har et beskjedent grunnlag på 3.700,- Euro og denne gleder vi oss virkelig til å begynne å jobbe med.
Vi ønsker Don Carlos velkommen til Team Tjomsland   


Coktail Fortuna

Vi kan bekrefte at vi har fått tilslaget på den meget gode Love You-sønnen Coktail Fortuna. Dette er en fantastisk fin, men ikke ikke minst god traver. Han vant i sin siste start fra tet på gode 1.14,4/2100 meter i Wolvega. Han har til nå vunnet åtte løp og er en skikkelig seiersmakin med i underkant av 400.000,- norske kroner på konto. 

Denne flotte traveren ankommer stallen vår mandag 27 april og vi gleder oss til ankomsten!

Sunrise Yankee

Ei meget spennende 4-års hoppe etter Yankee Glide er kjøpt inn til stallen. Sunrise Yankee har startet i syv løp og vunnet to løp og vært fire ganger på trippelen. Hun er meget speedig, tøff og går skikkelig til mål. Med i overkant av 2.000 euro i grunnlag står hun perfekte inne i løpene med ett begrenset grunnlag.
Vi ønsker nok en fin varmblodstraver fra Holland inn på stallen.  


Janeo

Vi har gleden av å presentere en meget spennende 5-åring som er kjøpt inn fra Tyskland. Gigant Neo-sønnen Janeo har kun startet i et løp i ny regi og var strålende tet vinner på 1.16,4 og han åpnet 1.10,7 bak startbilen den første quarteren. Han har kun 2.200 euro i grunnlag og denne blir meget spennende å begynne å jobbe med.
Vi ønsker Janeo velkommen til Team Tjomsland 

Fernandez B.R.

Toppstammet 2-års norskfødt hingst etter Muscle Hill. Han har stamme av gull og får inn Garland Lobell hingstelinje på morsiden som tre av hans fem beste avkom i USA har. Pluss fire av hans syv beste avkom! Enorme tall! Dette blir en meget spennnede traver å jobbe med.
Kjell Leire ønskes velkommen med nok et emne til oss.   


Priority Photo

Da er en av våre tidligere stjerner tilbake hos oss. Priority Photo som vi handlet inn fra Trond Smedshammer, har reankommet stallen etter at han har vært med på Norge Rundt. Den knallfine Classic Photo-sønnen har vi virkelig tro på at vi skal få skikk på igjen. Han har grunnlag på underkant av 1,6 millioner kroner. Vi takker Kjell Leire for tilliten ved kjøp av denne hesten. 

Valmy

Vi har nettopp fått inn den meget flotte Love You-sønnen Valmy. Dette er en plugg av en billedskjønn traver som holder flott kapasitet. Han har et meget begrenmset grunnlag foreløpig, men det skal vi forhåpentligvis gjøre noe med. Han har kun 217.000 i grunnlag og har absolutt kapasitet til og duge godt oppover i grunnlaget.
Vi takker Øyvind Sandvik for tilliten ved nok et kjøp.  


Edson Boko

Vi er svært tilfreds med at vi fikk tilbudet om og trene 3-årige Edson Boko. Dette er en god traver som som på sine fem siste starter har vunnet fire løp og tatt en andreplass. Vi gleder oss virkelig til og trene denne krabaten.
Vi takker Kjell Leire for tilliten at han valgte oss.
 

Jervjegeren

Da har vi gleden av og informere om nok ett Alm Edel avkom inn på stallen. 3-årige Jervjegeren ble solgt på klasseløpsauksjonen. Nå har den havnet i vår regi og Åsajerven-sønnen har kun 10.000 innkjørt.
Vi ønsker Olav Kåre Vatnøy velkommen med nok en traver til oss.  


Saltejenta

Junifaks

Meget spennende, Junifaks, er kommet i vår trening. 4-åringen ble nummer seks i det svenske derbyet og neste oppgave er det norske. Vi hadde stor sukess med storesøsteren Rappfaksa i fjor og vi krysser fingerene for samme suksess oppskrift også i år. Den tøffe Jærvsøfaks-sønnen har ett grunnlag på over 600.000,- og har totalt sett vunnet tre løp, han har dog konkurrert i årgangsløp hele veien.
Vi ønsker stall tolvførtiåtte velkommen med Junifaks.

Aase

Helsøster til Patsi er nettopp kommet inn på stallen. Dette er ei meget talentfull 2-års hoppe som har fullført mønstringsløpene på en fin måte.
Vi ønsker Nils Munkhaugen velkommen med nok en talentfull traver til Team Tjomsland

Gylden Jenta

Dette er en lillesøster til Gylden Balder som nettopp er kommet inn på stallen. Bork Odin datteren skal bli spennende og følge og vi får danne oss et inntrykk av henne.
Vi ønsker Bengt Wigdal velkommen til Team Tjomsland.

Grude Tøsa

Er ei toppstammet hoppe som har flere søsken som har gjort det bra i løpsbanen. Vi får danne oss ett inntrykk av henne og legge planen etter det.
Vi ønsker Stall Je & Ta velkommen til Team Tjomsland

Odins Kjempe

Vi har fått inn en meget spennende traver i seiersmaskinen Odins Kjempe. Han vet jo nesten ikke hva det vil si og tape travløp. Det er vanskelig og vite hvordan han ligger ann etter flere år på sidelinjen. Han står pr i dag med overkant av 1 million norske kroner på konto. 
Vi ønsker Thore Jahn Johannsen velkommen med nok en traver.  

President Ideal

Cristal B.R.

Vi har fått inn ei toppstammet 4-års hoppe etter Andover Hall - Armbro Barefoot. Dette var en av favorittene til å vinne hoppekriteriet i fjor. Hun har ikke fått det til i år, men vi har tro på at vi virkelig skal få det artig med henne i å. Vi hadde selv broreren Passphoto B.R. som vi hadde mange artige opplevelser med. 
Vi ønsker denne flotte hoppa velkommen til Tjomsland

Trø Hera

3-års hoppe etter Jærvsøfaks  - Trø Spika har ankommet stallen fra sin oppdretter. Hun har gjennomført to fine mønstringsløp og hun har mye fart i beina. Vi får danne oss ett inntrykk av henne og listen deretter. 
Vi ønsker Stall Trø Hera v/ Ann Kristin Nystad Slåtsveen velkommen til Team Tjomsland. 

Camelia B.R.

Hoppe født i 2010 etter S.J.`s Photo - Delphi Silivio. Dette er en toppstammet hoppe som har innledet karrieren i Danmark og kom til oss like før jul. Vi får danne oss ett inntrykk av henne å se hvor hun står kapasitetsmessig. 
Vi ønsker Tor Erik Mathisen velkommen til Team Tjomsland  


Magnums Sebastian

Kapasitetstraveren Magnums Sebastian som etterhvert er blitt fem år er ny på stallen. Han står med ett beskjedent grunnlag på 185.000 og har vunnet 6 løp. Dette er en traver vi gleder oss å jobbe med.
Vi ønsker Terje Johnsen velkommen til stallen.  

Bonjovi B.R.

En meget spennende 4-åring etter Muscles Yankee - Nesche er kjøpt inn til stallen. Han er herdet i steintøffe 4-års lag og har et lavt grunnlag i forhold til kapasiteten som vi tror er i hesten. Dette skal bli en spennende traver å jobbe med.

Torpa Nor

Jærvsø Ole

En meget spennende 6-års hingst har ankommet stallen. Jærvsøfaks-hingsten Jærvsø Ole med grunnlag på 744.000 og rekord på 1.23 er et bra tilskudd til stallen. Vi ønsker Team Alle Skal Få velkommen til stallen.

Lekje & Rappfaksa

Vi har fått inn to spennende 4-års hopper den siste tiden. Lekje er ei hoppe som har en eventyrlig god morstamme. Hun har kun kjørt inn 8.500 og har mye fart i beina. Vi ønsker Torger Østrått velkommen.
Rappfaksa er ei god hoppe som innledet sesongen på strålende vis. Hun har kjørt inn 168.500 og vi håper vi skal rekke derby kvalen med henne. Vi ønsker duoen Dåbu & Nygård velkommen til Team Tjomsland. 


Porfirio Bi & Relight my Fire

Det er to meget spennende hester Walther Larsen har kjøpt inn til stallen. Det handler om 3-årige Relight my Fire som kun har en start bak seg i sin korte karriere og står med et grunnlag på 682 euro og travet solide 1.15,8 i det løpet. Dette er en meget flott traver etter Ganymede - Basic. Porfirio Bi er et år eldre og er etter Self Possessed og under topphoppen Jean Bi. Han har et grunnlag på 23.954,- euro. Dette er en hingst som har vært med i flere storløp i Italia. Vi gleder oss virkelig til å jobbe med disse individene og håper at Walther Larsen som eier både Nonstop Sas og Andover the Prenup fra før av får mye glede med disse to italienske-importene. 


Pingo Ø.K.

5-års hingst etter Spikeld som har vist enorm kapasitet. Han står med et grunnlag på 162.500 og har som kjappest travet 1.26,5. Pingo Ø.K. har startet 25 ganger og har vært på trippelen i 12 av dem. Står forøvrig blant annet greit inne i 5-års løpet til høsten, som kan være et alternativ for kapasitets-traveren- Dette skal unasett bli en spenende hest å jobbe med. 
Vi takker Morten Langli for tilliten og velkommen skal både hest og eier være.  


Grude Balder

3-års svart hingst etter H.G. Balder - Ulmaren har ankommet stallen. Han har gjennomført mønstringsløpene i fjor og stammemessig så er denne interessant. Vi gleder oss til å starte jobben med denne krabaten.
Vi ønsker Stall Vanntett velkommen til Team Tjomsland


Moneyline Volo

En nydelig Yankee Glide sønn som er innkjøpt til stallen. Dette er en amerikaer med enorm utsråling og vant i sin siste start på Bjerke. Han står med grunnlag på 148.500 og vi håper vi skal få mye moro med denne krabaten utover sommeren. 

Trø Tveiten

Har nettopp ankommet stallen og er en fin 3-åring etter Lome Kongen - Trø Gleda. Vi har vært ute å kjent litt på han og ut i fra første inntrykket så var det positivt. Vi ønsker 2 Fulle Menn Racing AB velkommen til Team Tjomsland

General Ideal

Han fullførte en strålende vår sesong Chipmate-sønnen som står med 401.500,- på konto. Dette er en fin traver og vi håper vi kan "våkne" han til liv igjen slik at han gjennomfører en fin sesong.
Vi ønsker Torbjørn Frøysnes velkommen til Team Tjomsland


Solberg Jela

Hun kom inn på stallen 26. januar. Dette er ei 4-års hoppe som har mye fart i seg og har kun 47.000,- i grunnlag. Stammemessig er hun etter Mørtvedt Jerkeld - Solberg Ragni. Vi ønsker Tormod Gudmestad velkommen som hesteeier hos Team Tjomsland.


Blingsen

Blingsen er en 3-års vallak etter Elding - Inger Stjerna. Han har kun startet i et løp og kommer fra stallen til Tom Erga. Vi får danne oss et inntrykk av denne krabaten og legge listen på målene når vi blir bedre kjent med han. Vi ønsker Stall Nord Vesten velkommen til stallen.  


Lovisa Mykla

Sanda Racing Stable kom denne uken med nok en traver til oss. Love You-datteren skal bli et frisk tilskudd på stallen vår. Hun kommer direkte fra Bjørn Goop sin stall og hun har mange fine løp i vinter å konsentrere seg om- Startet på Klosterskogen 19. november å ble der nummer to.

Juliano`s Pride

Vi har gleden av å presentere en meget spennende 3-års vallak etter Juliano Star -  Alvena Onaka - PIne Chip. Mormoren, Zoot Spin, var en meget god traver og denne har virkelig en superstamme i seg. Hesten kommer fra Bo Westergaard sin filial i Danmark. Han har startet 8 ganger og vært på pallen i tre av dem. Denne gleder vi oss virkelig til å begynne å jobbe med, så får vi håpe vi har en liten Commander Crowe i ermet!
 


Tekno Søs

Vi har gleden av å presentere to flott stammede kaldblodshester som er kommet inn på stallen. Det handler om 3-års hoppa Dag Jerva (Åsajerven - Dag Riga) som skal inneholde en fin kapasitet. Inn fra samme eier kommer også 2-årige Tekno Søs (Moe Odin - Lappleika) som har stamme og en far som avler over snittet.
     


Hyper Mollyn

Team Tjomsland har vært på handeltur igjen. Nå har vi kjøpt inn den 5-årige vallaken Hyper Mollyn som startet i NM på Leangen for travkusker. Han har et beskjedent grunnlag på 98.500,- og har travet 1.29,2. Vi likte hesten svært godt og stammekombinasjonen på denne krabaten varsler oss om fart. Hyper Mollyn kommer til å bli en svært nyttig traver for oss ut over høsten.
Det som er veldig artig at det er to personer fra selveste Riga som har kjøpt denne hestene. Vi skal kommunisere så godt som mulig selvom språkproblemer kan oppstå.Tin Balder

2-årige Tin Balder etter Lome Kongen - Evenspia har ankommet stallen. Han har allerede gjennomført mønstringsløpne på en fin måte og vi gleder oss til å begynne å jobbe med denne krabaten.Andover the Prenup

Det er en meget vakker Andover Hall-hingst som har ankommet stallen vår. Dette er en herlig kriger som har travet på 1.13-tallet allerede som 2-åring. Han har kun straffegrunnlaget sitt i grunnlag.Alfi on Line T.R.

3-årige ALFI ON LINE T.R. (Rite on Line - Alfa Crown G.J.) har ankommet stallen. Dette er en søster til Alpha Romeo R.R. som vi vant mange løp samt Alfi prelong R.R. Moren Alfa Crown G.J. er ei sterk avlshoppe og vi gleder oss til å begynne å jobbe med henne.Conchnito

5-årige Conchnito (In Conchnito - Precious Image K.) er ankommet stallen. Han startet sin karriere hos Tom Horpaestad i Sverge før han kom til Forus distriktet i fjor. Grunnlagsmessig står han fint i løpene med i overkant av 100.000,- og han har sprintet 1.14,8 som best. Han har allerde gjort et fint inntrykk og han blir stående på vår filial i Mandal.Grude Jenta

3-års hoppen GRUDE JENTA (H.G. Balder - Toronita) har ankommet Team Tjomsland. Dette er en toppstammet hoppe som er søster til Torlander som travet 1.24,4 og bokførte 661.000,- Torlandia er også en søster som travet 1.26,5 og i underkant av 200.000,- på konto. Grude Jenta travet mønstringsløp i desember og fullførte det på 1.55,9/1620m.