Kommende starter;Øystein kommenterer stallens starthester

Svenske journalister kan bruke / kopiere disse.

Biri travbane 20.10-2017


Løp 1
Sjø Gull /Øystein Tjomsland
- Travet egentlig et greit kriteriet, men det ble mye kluss på veien. Alle kvaler, men det er viktig å skaffe seg et bra spor i finalen. God trippelsjanse.

Stumne Fyr /Åsbjørn Tengsaried
- Travet et sterkt løp på Bergsåker sist og galopperte fra seg en mulig seier i den siste svingen. På sitt beste er han trippelaktuell, for han er veldig på vei opp.

Løp 8
Kringlers Viktor /Øystein Tjomsland
- Travet et bra løp sist etter en liten pause. Fine betingelser denne gangen og han skal regnes helt i toppen. Sørlandets travpark 22.10-2017

Løp 1
Loquito Star /Øystein Tjomsland
- Har skuffet litt den siste tiden, men vi har ikke funnet noe spesielt galt. Nå blir det et løp bakfra og forhåpentligvis full spiker til slutt. Trippelaktuell.

Dante Kievhitshof /Vidar Tjomsland
- Holder medium form, men har trukket et iskaldt startspor. Det er nok en trippelplassering som best. 

Løp 5
Grude Jerkeld /Øystein Tjomsland
- Har rotet og tullet endel i det siste. Måtte av den grunn trave et prøveløp. Grunnkapasiteten er høy og han skal takseres som en outsider. 

Løp 6
Quickwin /Øystein Tjomsland
- Var veldig tung i kroppen sist og skal være forbedret til denne starten. Det må han i høyeste grad også være for nå er det bedre konkurranse og han er oppmeldt i grunnlaget. Trippel som best og med klaff på veien.

Løp 7
Tinas Odin /Øystein Tjomsland
- Galopperte runden igjen nest sist. Sist holdt han seg til trav og det resulterte i seier. Men han er enda urutinert og det er ingen sikker vinner tross helt riktig motstand.


Drammen travbane 23.10-2017

Løp 1
El Viktor /Øystein Tjomsland
- Var bra sist i en hurtig avslutning av løpet. Står litt langt ute bak vingen, men han holder solid form. Tar turen til Drammen med klare seiersambisjoner.