Steinar Nordengen liker amerikanervogner og mener dette er riktig sits. Foto Sundberg AS


Det har vært en svært hektisk helg for stallen. Vi har vært i Drammen og vunnet med Brenne Blesa som var knallgod og sikret seg 70.000,- for Vidar som kjørte et prikkfritt løp. Hun ble også konstatert drektig i dag med Philip Ess. Med i det samme løpet var også Brenne Vikki som travet et strålende løp til tredjeplass.

På Dannero søndag stilte vi til start med tre hester i hoppeavdelingen. Der ble Brenne Berna nummer to på kruttsterke 1.26,8 og sikret seg 175.000,- Knallgod var også Norheim Borka som fikk femtepremie på 1.28,1 og sikret seg 28.000,- Nordsjø Vinni fikk dessverre ikke noe med utfallet og gjøre. 

I den åpne klassen var Grisle Odin G.L. gjort til klar favoritt. Det ble mye strul på veien fra spor åtte og litt stallkompis kjøring underveis gjorde at dette ble en for vrien oppgave i et hastig oppløp. Han kom i mål til tredjepremie som verdsettes til 150.000,- 


På søndag kveld ble det en fin kveld for stallen. Vant gjorde Paulino og PV Kals som kjørte et prikkfritt og vant overlegent på gode 1.14,5 og 16.000,- inn på konto. Det ble også dobbeltseier til Ixelle Bolets og Ero Kamano etter en tet leder variant. Begge travet gode løp. 14.000,- inn på konto til Steinar Nordengen, mens Per Jørgensen må ta til takke med 7.000,-  Valle Hugo er nesten blitt en ny hest etter kastrasjon. Vidar traff prikkfritt på starten og ledet deretter løpet hele veien og 14.000,- inn på konto.
God var også Grude Tilla som avsluttet strålende ned oppløpet til andreplass. Tangen Elvira leverte et strålende løp til tredjeplass mot svært gode konkurrenter.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass