Tre pinner på Forus

Vi tok med oss fire stallhester til Forus denne tirsdags kvelden.

Først ut var Vestpol Kongen som sto uten seier i år etter at han var kraftig forbedret i et løp på hjemmebane sist. Det ble et løp utvendig for lederen på favoritten. Ned oppløpet ble det full gass og kort før mål fikk han kastet seg først og tok årets første seier. Vestpol Kongen kom i mål på seierstiden 1.28,8 og 16.000,- inn på konto til Rune Røyrås.

Etne Spretten er en krabat med mye rart for seg. Han fikk en pangstart og fikk etterhvert andrepar utvendig. Der fikk han sitte til løpskommentatoreren på Forus ba kuskene kjøre rett fram ned oppløpet. Etne Spretten hadde tidlig kontroll og tok en sikker seier. Kaldheim-ekspressen innkasserte 16.000,- og årets fjerde seier er et faktum.

Havglimt stilte til start i et 3års løp etter at han imponerte veldig i debutløpet under sommertravet på hjemmebane. Han fikk en fin reise etterhvert i tet. Siden var det spill mot et mål, den siste runden, og vant på ny veldig enkelt. Havglimt kom i mål på seierstiden 1.28,8 og 30.000,- inn på konto til Alf Laupsa hjemmehørende i Lillesand.

Avslutningsvis var det debutløp for Grand Commander. Han fikk et løp utvendig for lederen og holdt farten inn til mål i en voldsom rask avslutning mot konkurrenter av høy klasse.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass