Våler Nikolai strålende i sitt første seiersløp for året
Vi hadde ikke så mange stallhester på sørlandet denne søndagen, men du verden hvor god Våler Nikolai var. Det ble seier i overlegen stil etter raske 1.20 den siste halve kilometeren.

Våler Nikolai fra spor åtte bak bilen ble laddet med fra start, utstyrt med skoløs på alle fire beinene (skoløs rundt om) og en amerikansk sulky som kusken kommer godt overens med. Han kom fint til i andrepar utvendig underveis og ned den siste bortre langsiden fløy han nesten ut i trav. Avslutningen var helt rå og han kom i mål på seierstiden 1.24,8/2100 meter og 16.000,- inn på konto. Nå venter kval til derby i Østersund og med en slik prestasjon skal han ha en hyggelig sjanse til å kvalifisere seg til finalen.
Nordsjø Vinni debuterte i avslutningsløpet. Hun overtok teten da det var to runder igjen til mål. 1.34 den første runden ble til 1.30 den siste runden. Men midt på oppløpet ble hesten som fulgte lederryggen litt for speedig og det holdt til andreplass på tiden 1.32,4 og 6.000,- inn på konto..

Ellers fra dagen kan vi nevne at Nordby Sol, Tekeld, Sjø Stjerna og Stjernesjura var ute i prøveløp og kvalifiserte seg til ordinært løp.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass