Lesja Odin vant på hjemmebane


Vi stilte til start med tre stallehester på Leangen den siste lørdagen i november. 

På forhånd var det Lesja Odin som var stallens desidert beste sjanse. Han var belastet med hele 60 meter tillegg og det var virkelig langt fram to runder igjen fra mål.  En stor heiagjeng fra Riis Bilglass sto ved mål linjen og tolv hundre meter igjen fra mål kom Lesja Odin farende via tredjespor og ni hundre meter igjen fra mål satt han i tet. Et langt oppløp er det på Leangen og det var langt til mål. Men jammen meg ble det seier og det er var veldig morsomt og artig. Lesja Odin kom i mål på seierstiden 1.28,4 og 40.000,- inn på konto til Fritjof Riis.

Champlain må kjøres litt på sjanse for å få full effekt på sin giftige speed. Han sto fint til, men det ble dårlig tempo underveis i løpet og han satt litt for langt bak til å gå i nærkamp mot vinneren. Champlain avsluttet formidabelt ute i banen og fikk med seg en tredjepremie og 12.000,- ble belønningen til H.C. Gjestvang.
I avslutningsløpet var det Grude Svarten som var stallens sjanse. En noe upassende bane og mangel av korrektivmiddel utgjorde faktorene at han ikke fikk med utfallet og gjøre.


Da ønsker vi alle en riktig fin kveld.