Dobbeltseier på hjemmebane


Vidar tok hele tre seirer på hjemmebane i kveld.

Langlands Odin hadde en fin oppgave på forhånd. Vidar traff perfekt fra start og sikret seg tet direkte. Siden var det spill mot eget mål da han satt opp farten kraftig den siste runde og var meget bra. Laglands Odin kom i mål på seierstiden 1.26,2 og 16.000,- inn på konto.
I avslutningsløpet stilte vi til start med to stallhester. Valle Hugo og Mo Harjar var våre sjanser. Førstnevnte ledet så godt som hele veien og vant kontrollert og var bra og kom inn til seierstiden 1.30,0 og 16.000,- inn på konto til Helge Søberg. Mo Harjar inn på plassen bak og sikret eieren 8.000,- etter en kjøretur på hele 9 timer hver vei.

Champlain sto i bakspor og fikk dermed en posisjon sist utvendig. Han kan ikke kjøre mer enn drøye fire hundre i fri bane og er posisjonsavhengig. Avslutningen var sterk og han sto på fint helt inn til mål. Var ikke heldig med målfoto og det holdt kun til femteplass. Hesten er hvertfall i form.

Ervin Boko kom tilbake etter avbrekk og sko på alle beina. Det ble en tøff førsterunde og han hadde samtidig nest minst grunnlag i løpet. Han skar til tet for siden å slippe til en av favorittene. Han holdt på helt til femti meter igjen fra mål og får godkjent for prestasjonen. Femteplassen gav 3.000,- inn på konto til Steinar Nordengen og tiden ble 1.15,3/2100 meter.

Lome Orkan og Haslistjerna var veldig fine i mønstringsløpet.

Topp kveld.