Flott lørdag på sørlandet og vi bikket 100
Det ble en strålende lørdag for vårt vedkommende. Vi bikket 100 stallseirer for året da Lesja Odin vant innledningsløpet for vår sponsor Riis Bilglass.

Lesja Odin har vist seg å være et meget bra kjøp. Han sto med åtte seirer før dagens start og han hadde ingen problemer med å legge på til sin niende. Han hadde en voldsom avslutning på løpet og vant på solide 1.26,3 og fine 40.000,- inn på konto.
Valle Hugo ville ikke være dårligere i løpet etterpå. Han går litt og trykker og har ikke sluppet seg helt enda. Han travet en fin sisterunde og på streken var han akkurat først. Seierstiden ble også ny rekord på 1.30,8 og 16.000,- inn på konto til Helge Søberg.
Magnums Othello travet sitt aller beste løp i karrieren sist på Bjerke. Men det er slettes ikke umulig at den ble "slått" igjen i dag, for løpet han presterte var av ypperste merke. Avsluttet via tredjespor den siste runden og tok en meget sterk andreplass på gode 1.25,9 og 25.000,- inn på konto.
Sist, men ikke minst så avsluttet dagen med fjerdeplass til Royal Winner i avslutningsløpet.

På kvelden startet vi med med Sjø Gull som ble toer og fikk med seg 25.000,- mens Eldteksa fikk femte og 5.500,-God helg.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass