Lesja Odin fortsetter seiersrekken
Vi hadde flere fine hester til start på hjemmebane denne lørdagskvelden.

Lesja Odin tilhørende Fritjof Riis (bilde) som forøvrig er vår hovedsponsor fortsetter å imponere. Nå ble det en rolig innledning på løpet og han satt i andrepar utvendig underveis i et løp der Kaptein Sabeltann satt i tet. Åtte hundre meter igjen til mål ble angrepet satt inn og da la klusken seg skikkelig ned i sulkyen da det ble dratt i høyretommen. Da ble det travet i høy fart og han overtok teten i den siste svingen. Siden var det spill mot åpent mål og han tok en overlegen seier. Lesja Odin kom i mål på seierstiden 1.26,6a/1609m og 16.000,- inn på konto. Ganske spinnvilt med så lite grunnlag. Kaptein Sabeltann fikk med seg den siste premien og 3.000,- inn på konto til Nathalie Pedersen.   
I avslutningsløpet hadde vi to hester til start og vi avsluttet med en dobbelseier. Valle Hugo vant løpet for Vidar etter en heftig sisterunde. Magnums Philiokus kom inn til andreplass i debutløpet sitt. Valle Hugo kom i mål på seierstiden 1.30,9 og 12.000,- inn på konto til Familien Søberg. Magnums Philiokus toer på 1.34,2 og 6.000,- inn på konto til Odd Jomisko.

Ellers fra dagen kan vi nevne at Dante Kievhitshof fikk fjerdeplass. Loquito Star galopperte seg bort, mens Champlain ikke hadde sin beste dag på jobb.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass