Brenne Vikki & Tjomsensin vant på Jarlsberg

I et voldsomt regnvær og storm i kastene tok vi turen til Jarlsberg denne fredagskvelden. Før på dagen ble Odinprinsen nummer fire under lunsktravet på Bergsåker. 

Brenne Vikki travet et fint debutløp sist og var klar for livets andre start. Det utførte hun på strålende vis etter at hun kjørte seg til tet i den andre svingen. Siden var det kontrollert hele veien. Hun kom i mål på seierstiden 1.31,9 og 16.000,- inn på konto til Tore Gard.
Paulino var så neste deltaker ut. Fra bakspor ble det et utvendig par før han satt fart midtveis i løpet. Han satt siden som førstehest i andrespor resten av veien, men klarte ikke ta ned lederhesten og måtte nøye seg med andreplass på 1.16,2 og 8.000,- inn på konto til Steinar Nordengen.
I avslutningsløpet gjorde Tjomsensin sitt debutløp. Han fikk en fin start og en fin reise underveis. Ble mye klabb og babb runden igjen, men han var flink og holdt seg i rett gangart. Overtok teten 600 meter igjen fra mål og tok en kontrollert seier. Tjomsensin vant på 1.34,5 og fine 30.000,- inn på konto.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass