Dag nummer 2
Etter en bedre lunsj hos TGN var det klar for en av de mest spennende kveld på Bjerke. Vi hadde veldig mange forsøk på forhånd.
I hoppekriteriet kvalen hadde vi tre muligheter. Den største sjansen nemlig, Voje Maren, spolerte dessverre sjansene på galopp og hun hadde heller ikke sin beste dag, den svenske hoppekriteriet vinneren. Brenne Blesa ordnet fort opp i rekkene og tok en meget kontrollert seier og 30.000,- inn på konto. Hun starter igjen fra brikke 9 i finalen og feilfritt bør hun regnes med en fin mulighet. Våler Oda travet et sterkt løp i sin andre start og avsluttet solid ned oppløpet og tok den siste finaleplassen. 6.000 inn på konto og starter fra brikke 8 i finalen. 
I den åpne klassen så var vi litt skuffet da vi fikk hele fire hester i samme løp. Men til slutt så ble det jo helt fantastisk da rett og slett alle kvalet. Rappstjernen kanllgod vinner og 30.000,- inn på konto. Mo Harjar rett bak til andreplass og 15.000,- Vespol Kongen på tredjeplass og 9.000,- inn på konto og startgaloppereden Våler Nikolai på den siste plassen og 6.000,- inn på konto.
Nordsjø Odin ville naturligvis ikke være noe dårligere i avslutningsløpet. Han overtok teten ut på den første langsiden og siden var det spill mot et mål. Fantastisk!

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass