Trippel på hjemmebane

Det ble en fin dag på hjemmebane i begge land denne siste lørdagen i august. Tre førsteplasser ble det bokført!

Langelands Odin vant på tirsdag og i dag ville han ikke være noe dårligere. Stine Birkeland gikk offensivt til verket og var tidlig framme som førstehest i andrespor. Fra den posisjonen styrte hun hele løpet selvom vår tidligere arbeidstaker, Caroline Roland, som forøvrig er blitt mattelærer, nesten holdt unna. Langelands Odin kom i mål på seierstiden 1.28,0 og 16.000,- inn på konto.  

Lesja Odin debuterte i våres regi etter at vår sponsor Riis Bilglass har kjøpt han til stallen vår. Etter et løp fra køen satt han fart vi tredjespor ned siste langside og vant siden veldig kontrollert. Han kom i mål på 1.28 og 14.000,- inn på konto.
Brenne Vikki avla debut og det kunne hun ikke gjort på en bedre måte. Hun satt i tet hele veien og vant meget kontrollert og imponerte. Tore Gard har en flott traver her som vant på 1.31,7 og 12.000,- inn på konto.

Ellers fra dagen kan vi nevne at Sjø Kongen ble nummer tre og fikk med seg 6.000,- Loquito Star avsluttet strålende til andreplass og 9.000,- inn på konto, mens Paulino ble nummer to og 7.000,- inn på konto.
I Sverige travet El Viktor et bra løp til tredje på 1.24,9 og fikk med seg 11.000,- og en svært positiv Lykkje Erna to plasser bak og ny rekord samt 5.000,- inn på konto.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass