Dobbelseier i kriteriestoet
For en herlig dag det ble på Dannero denne søndagen. Det ble dobbelseier til Voje Maren og Brenne Blesa i kriteriestoet etter et løp i henholdsvis andre- og tredjepar utvendig underveis. Voje Maren kom i mål på seierstiden 1.29,2 og hele 350.000,- inn på konto til Jan Kristian Øverdal som ble kusket av Lars Anvar Kolle. Brenne Blesa hakket bak og strålende innsats innkasserte 175.000,- til Bergsåker open trot. Vi gratulerer begge to med innsatsen.

I den åpne klassen ble det et utrolig tempo underveis. Rappstjernen sto i spor en, men ble på håret overflydd og dermed ble det et veldig tøft løp resten av løpet. Han travet et heroisk løp, men måtte ta til takke med fjerdeplass, mens Nordsjø Odin travet et sterkt løp og endte på plassen bak. Rappstjernen fikk med seg 72.000,- mens Nordsjø Odin fikk 48.000,- for femteplassen.

U.R. Faxe stilte til start i Svensk travsports Guldtacke. Han travet et strålende løp og fikk med seg en andreplass og fine 75.000,- inn på konto.

I avslutningsløpet gikk det mot dobbeltseier til stallen i form av Lykkje Pål og Lome Tornado. Vidar kjørte et prikkfritt løp med Lykkje Pål, men kort før mål i klar ledelse bare vrir han seg over i galopp. En vrangpeis som hadde fortjent seieren. Vant gjorde derimot vår andre stallhest i Lome Tornado som fikk med seg 25.000,- etter å vist fin form over lengre tid.


745.000,- ble dagens totale innkjørte på Dannero. Topp kveld.


På sørlandet vant Loquto Star med Per Vetle Kals etter et løp i tredjepar innvendig underveis som sikret seg 16.000,- i førstepremie.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass