Storveis på DanneroDet ble en helt fantastisk ettermiddag på Dannero for våre del. Vi skulle prøve å kvalifisere fire stykker og det løste seg på en utmerket måte.

Rappstjernen var det lite dramatikk over. Han fikk tet og avsluttet den siste runden etter 1.27. Kom i mål på seierstiden 1.28,6 og 50.000,- inn på konto til Tor Gunnar Johnsen.
Nordsjø Odin var neste deltaker ut. Han fikk et fint løp underveis og kom i mål til andreplass på 1.28,5 og var knallgod. 25.000,- inn på konto til Bergsåker open trot.
Voje Maren debuterte i våres regi. Det ble utført på beste måte. Hun travet et strålende løp og vant svært kontrollert på 1.30,7 og fine 50.000,- inn på konto til Team Øverdal.
I avslutningsløpet debuterte Brenne Blesa. Satt i tet midtveis i løpet, men inn på oppløpet galopperte hun. Hun kom heldigvis ned igjen i trav og vant tilslutt kontrollert i debuten på 1.32,9 og 50.000,- inn på konto til Bergsåker open trot.

I finalen starter Rappstjernen fra spor 1 og Nordsjø Odin fra spor 4. For hoppene del starter Voje Maren fra spor 2 og Brenne Blesa fra brikke 9.


På sørlandet på kvelden fikk Loquito Star og Kaptein Sabeltann gode andreplasser. Tangen Elvira galopperte fra seg seieren midt på oppløpet og måtte nøye seg med fjerde.


For en fantastisk travdag og vi gleder oss til finalene!

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass