Stallformen fortsetter


H.C. Gestvang, Stine Birkeland og selveste Ronni Le Tekrø


Vi hadde med oss fire stallhester til Biri denne lørdagen. Den største prestasjonen sto Thankful for da hun avsluttet som en vind til andreplass i Prinsesse Marthas Louises pokalløp. Hun har virkelig funnet igjen formen etter halsinfeksjon. Etter mye strul på veien da ikke det løste seg fra innerspor, noe det normalt gjør. Gjennom den siste svingen var Vidar helt ute i fjerdespor, men det gjorde ingenting. Thankful avluttet etter solide 1.10 siste 500m via drøye spor og innkasserte hele 100.000,- til sine eiere Rune Eriksen og Morten Moe. På seremoniplass mente eieren til Hillary B.R. at de ville ut mot hingstene og det sier vi gjerne ja takk til. Spennende blir det okke som.
I innledningsaløpet hadde vi med Paulino som gjorde sin andre start. Han kom fort fram til dødens fra sitt bakspor. Wassberg kjørte et prikkfritt løp og la skikkelig press på nestfavoritten fra Mjøsa side og helt inn til mål. Han ble mør og Paulino tok en sikker seier på 1.15,6 og 16.000,- inn på konto til Team Paulino. Vi gratulerer.

I avslutningsløpet stilte vi med to stallhester i Magnums Othello og Langlands Odin. Førstnevnte måtte taue hestene i førstespor underveis, mens sistnevnte ble plassert i tredjepar innvendig. Magnums Othello sto på bra til mål og fikk med seg en fjerdepremie og 8.000,- mens Langlands Odin spurtet sterkt til andreplass og fine 20.000,- inn på konto. 


Alt i alt en strålende dag.

Nå gjør vi oss klar til en meget spennende dag på Dannero i morgen fra kl 14.


Topp kveld.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass