Jega Janda og Thankful vant på hjemmebane
Thankful som er ei toppstammede Muscle Hill og Peaceful Way. Ikveld var det debut og hvilken herlig stil var det på toppindividet til Rune Eriksen og Morten Moe. Hun satt som tredjehest på innerspor og angrep 800 meter fra mål. Hun avsluttet 1.12,6 siste 800 og 1.10,9 den siste quarteren. Thankful kom i mål på seierstiden 1.18,2 og 14.000,- inn på konto. Fortsettelse følger.
Jega Janda og PV Kals tok seg av Agder travforbunds ungdomserie. Han styrtee løpet fra dødens, og gikk all in ned oppløpet og hadde god kontroll. Jega Janda er i super form og kom i mål på seierstiden 1.29,6 og fine 14.000,- inn på konto til Elfinn Edvartsen fra Frekhuag.
I dagens prøveløp fungerte både Rappstjernen og Mo Harjar kjempefint med 1.30 den siste runden og 1.28 siste 500. Begge landet på 1.33 og de er i banen ganske så kjapt.
Sanda Love og Excuse Me var ute i samløp. Sistnevnte var som ventet veldig forbderet da han kunne trave skoløs og barbeint. Det ble dog litt for tøft første gang ut, men han er skikkelig på gang. Sanda Love travet et solid løp etter galopp innledningsvis og fikk med seg en tredjepremie på 1.15,3 og 5.000,- inn på konto,.


Ha en strålende aften.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass