Magnums Romeo strålende i debutenMagnums Romeo har norsk trener og kusk, men svensk eier. Dog ikke damen på bilde.Vi kan innlede med prøveløpet der vi hadde toppstammede Tankful til start. Hoppa etter Muscle Hill og Peaceful Way travet en sisterunde etter 1.15,5 og kom i mål på 1.19,3. Hun er i rute foran en meget spennende sesong.

Magnums Romeo innledet karrieren på strålende vis i debutløpet. Han måtte for det meste trave som førstehest i andrespor, men ned oppløpet hadde han siget og tok en kontrollert seier i flott stil. Han avsluttet de siste 800 metrene etter priskk 1.30,0 Vi gratulerer Torgny Trygg så mye med seieren på tiden 1.33 og 14.000,- inn på konto.
Tekno Odin hadde vanskelige forutsetninger på forhånd. Fra 60 meter tillegg ble det rett og slett for mye for langt at han skulle vinne i dag. Han leverte et bra løp på sterke 1.23,2/2200m og fikk med seg en fjerdeplass og 4.500,- inn på konto.
Vestpol Iver debuterte i våres regi etter mye plunder. Han beholdt med enkelthet teten og travet et fint løp fra den posisjonen med 1.32 den første runden. Fikk en real trykk inn mot den siste svingen og det gjorde nok at seieren mest sannsynlig glapp. Vestpol Iver kom i mål til tredjeplass og får godkjent pluss for prestasjonen. 

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass