Grude Svarten ringte julen inn

 


Jentene ble sendt til Solvalla denne fredagen med to stallhester. Grude Svarten og Artig R.B. var dagens beholdning. Grude Svarten fikk som normalt en veldig fin reise av Kihlstrøm underveis og vant løpet ganske kontrollert. Når Kihlstrøm drar proppene hundre meter igjen fra mål, da er det alvor. Vi gratulerer Rolf Rosmo så mye med seieren og 30.000,- fine julekroner inn på konto. Artig R.B. fikk dessverre løpet helt ødelagt etter at han en satt i rygg på ultra feige Sølv Odin underveis og klarte ikke hente tilbake noe i en rask avslutning. 

Mye har skjedd siden vi kjøpte Grude Svarten på auksjonen på Forus som 1-åring. Vi har åpnet filial i Sverige med veldig mange nye svenske kunder. I Norge har også kundeporteføljen endret seg endel det siste året. Per i dag har vi tatt 107 seire på det vi kan kalle en mellomsesong. Det har vært bra med seire, men vi har høye ambisjoner om å kjøre inn mer penger til neste år. Gledelig er det også at reklamehesten Tekno Odin er tilbake igjen og med ytterligere fremgang med vintertrening fram mot våren skal han gjøre seg gjeldene i de store løpene til neste år.
Vi kommer til å bli godt representert i unghestløpene til neste år, da kullet som blir 3-år holder et ekstremt høyt nivå. Flere spennende nye løpshester står det også på stallen som er i full vintertrening. Målsetningen blir å holde oss på et nivå på ca 50 hester i Norge og 25 i Sverige. Det er et antall som vi mestrer og har full kontroll på hver enkelt individ.

Vi har flere gode hester til salgs, så har du ikke julegaven klar er det bare å kontakte oss.

Vi gleder oss til sesongen 2018 og tar nå pause fram til andre juledag da vi reiser med full bil til Forus. 


Team Tjomsland ønsker alle våre kunder ei riktig god jul. Nyt mat og gode drikke!

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass