Strålende lørdag på hjemmebane
Årets første V75-kjøring på vår hjemmebane den andre lørdagen i mars. Vi fikk med oss to seirer til Tangen Elvira og Lesja Odin som begge travet strålende løp.

Tangen Elvira har alltid hatt solid kapasitet, men samtidig hvert usikker. Nå var det klart for et nytt løp etter skadeavbrekk og hvilket herlig pangløp hun leverte for dagen. Det ble en voldsom hard innledning på løpet med tredjespor før ekvipasjen overtok teten drøye runden igjen fra mål. Siden var hun i det stabile hjørnet og hun fosset i fra alt og alle på enormt  sterke 1.25,6 og fine 40.000,- inn på konto til Dag Hedberg.
Lesja Odin fortsetter seiersrekken i jakten på tyve strake seirer på like mange forsøk. Det ble nok en suveren seier og han møter rett og slett konkurrenter han er mye bedre enn. Vinnertiden lød på 1.26,3 og 16.000,- inn på konto til Riis Bilglass.
Guccio Fortuna holder fortsatt strålende form og kom i mål til en fin nadreplass og sikret seg 8.000,- mens Royal Winner travet et fint løp og sikret seg den siste premien og 4.000,-
Bokli Rapp travet et helt ordinært løp i et fartsfylt løp.