Strålende kveld på hjemmebane
Vi gjennomførte en strålende kveld på hjemmebane. To førsteplasser til hhv Eldpeppi og Tangen Maks. Prøveløpshestene sto også for meget fine prestasjoner. Thai Freedom er ei fin 3-års hoppe etter S.J.s Photo som avsluttet 1.17 den siste runden og kom i mål til tiden 1.20,7. For kalblodsene sin del så hadde vi til start Eigelands Spretten og Patsi. Begge så strålende ut med i overkant av 1.30 den siste runden. Eigelands Spretten noterte tiden 1.33,9 mens Patsi 1.34,1.

Tangen Maks debuterte i et tidsløp i innledningsløpet denne lørdagen. Han travet et fint løp og travet det meste av løpet sitt utvendig for lederen. Kort før mål fikk han et grep på lederen og Tangen Maks tok sitt maidenchip. Han kom i mål på seierstiden 1.33,1v/2140m og 10.000,- inn på konto til Stall Olympic. Fin debutant dette som avsluttet den siste runden på en høy 1.30-tid. 

Eldpeppi fikk en fin start fra tillegg. Hun var med som fjerdehest tretten hundre meter igjen fra mål. Tempoet ble travet etter 1.28 og rundt den siste svingen ble hun forsert framover via tredjespor. Eldpeppi avsluttet prima og tok en sterk seier. Hun kom i mål på seierstiden 1.28,6v/2160m og 15.000,- inn på konto til Stall B.K.W. Hun er i rivende utvikling og dette er ei hoppe andelslaget skal få det artig med i år. 

Mucslehavetalt S.S. som vi kjøpte inn på auksjonen var klart til sitt første løp i regi Hesteeiere.no- Han fikk et kjmepe fint løp underveis, men galopperte dessverre inn på oppløpet. Han ble til slutt nummer seks på tiden 1.18,6 og 3.000,- inn på konto. Dette er en hest som trenger noen løp i kroppen, men denne forventer vi oss litt av utover sesongen. Det var muligens en trippelplassering som gikk fløyten pga galoppen. 

 Lovisa Mykla galopperte bort en trippleplassering i den siste svingen. Hun er skikkelig på gang!