Strålende lørdag på "nasjonaldagen"

Det ble en meget flott helg for vårt vedkommende under storløpshelgen på vår egen hjemmebane. Dessverre øste det ned med regn, men bare var meget fin på "nasjonaldagen" vår på hjemmebanen. Fredagen la vi bak oss med positivitet og vi hadde flere fine muligheter under lørdagens stevne da vårt A- lag skulle i aksjon.

Lesja Odin jaktet sin 22. seier i karrieren og han hadde ikke enkle betingelser på forhånd. Det ble satset offensivt og han satt tidlig i tet i et høyt tempo underveis. Lesjka Odin sprintet i fra alt og alle og seieren ble meget kontrollert. Han kom i mål på seierstiden 1.23,5 og 40.000,- inn på konto.

3-årige Grisle Odin G.L. hadde vanskelig betingelser, men du verden hvor god denne Moe Odin-sønnen er. Han travet en enorm sisterunde og vant kontrollert på knallsterke 1.26,7 og 50.000,- inn på konto. Det svenske kriteriet er neste store mål til søndag på Dannero. 

Magnums Othello har vært et eventyr og var ute på sprintdistanse denne gangen. Fikk etterhvert teten som kostet litt, så demping og full fart i mål. Det ble dog målfototap på 1.22,6 og 25.000,- inn på konto.

Tangen Elvira travet feilfritt denne gangen og selv fra veldig langt tillegg ble det en enkel seier. Hun er veldig bra på sitt beste og treneren har håp om hoppe NM en gang i framtiden. Hun vant på 1.25,8 og 16.000,- inn på konto.


Ha en fortsatt fin søndag.

Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass