Dobbelt seier på Forus

Vi tok med oss tre stallhester til Forus denne regntunge tirsdagen i vest.

Først ut var Vikingrappen som ikke var som allers best sist. Nå var han tilbake igjen og overtok teten ut av den første svingen. Tempoet ble travet etter 1.33,0/500m og 1.32/1000m. Det ble en hastig sisterunde av løpet og Vikingrappen strakk virkelig på seg til en sikker seier. Han kom i mål på den gode seierstiden 1.31,4 og 12.000,- inn på konto til Steinar Nordengen som for øyeblikket er i Riga og svært tilfreds med seieren.

Magnums Othello hadde en veldig fin oppgave på forhånd. Han fikk en fin reise via tredjepar innvendig for siden andrepar utvendig. Åtte hundre meter fra mål ble det kastet loss via tredjespor og vips (ingen reklame for DNB) satt han i føringen. Derifra ble det en meget kontrollert seier og han er nå oppe i hele elleve pinner og kjemper om å bli årets hest. Vi gratulerer Stall Skjøndal som får 20.000,- og seierstiden ble 1.27,1.
Den siste stallhesten var Paulino. Som hollender har han ikke startet på voltestart tidligere. Men det klarte han på en ypperlig måte. Men Mikkelsen klinte til fra tillegg og dermed ble det lederyygg underveis for Paulinos del. Det ble Paulinos bane da han ikke fikk åpning før hestene var i mål. Dermed ble det tredjeplass og 12.000,- inn på konto.


Ha en fin kveld.


Se flere videosnutter

Meld deg på vårt nyhetsbrev:
Nyhetsbrev
Sponsorer

www.skoies.no/


www.sorlandshesten.com/Sørlandshesten AS
Frakter hesten din i hele NorgeRiis Bilglass