PersonellPersonellPersonell og medarbeidere er det viktigste vi har for at stalldriften vår skal fungere optimalt og resultatene være på topp. 
Vi er åtte ansatte i full stilling, som alle gjør sitt for at resultatene på Team Tjomsland skal bli så bra som mulig. Personellet vårt er plukket fra øverste hylle, driften fungerer bra og vi jobber godt i team. Personalet vårt er svært lojale og vi har minimalt med utskiftninger i troppen, dette indikerer at vi har en god arbeidsplass og en sikker arbeidstokk. Uten alle disse dyktige medarbeiderne i vårt team hadde vi aldri vært der vi er i dag.
Her er en oversikt over vårt personale. Avdeling Wolmsta


Jimmy Jonsson
Jimmy begynte hos oss da vi startet opp vår svenske filial på Wolmsta høsten 2015. Han har vært egen trener og de siste årene var han førstemann hos Robert Bergh, så her har vi fått en meget dyktig medarbeider i vårt Team.

Vidar Tjomsland
Vidar har jobbet hos sin storebror siden sommeren 2001.

Han er også en veldig god kusk som allerede har vunnet storløp som Alm Rau Jo`s Æresløp for 3 åringer, NM kaldblodhopper og ble nummer 2 i kaldblodskriteriet. I 2013 gikk han til topps i Norgesmester for stallansatte. 

Stine Birkeland
Stine er Vidars samboer og har jobbet hos oss siden sommeren 2007. Hun gjør en strålende jobb på stallen og er en viktig brikke i Team Tjomsland.Eirin Bolme

Erika Bolme

Avdeling travparkenIda Beate Olsen
Begynte hos oss i januar 2016 etter å ha jobbet i mange ferier hos oss. Hun er en pliktoppfyllende jente med gode kjørehender.


Caroline Roland

Avdeling Søgne:
 

Ann-Jeanette Osmundsen
Har drevet med hester siden hun var veldig ung. Gården var hennes andre hjem og hun har nå overtatt ansvaret på vår filial i Søgne. Hun er Øysteins samboer gjennom mange år og de har også fått to barn til verden som er svært interesserte i hest de også.
 
Vi formidler også for våre hesteeiere

Skoningstjenester

Rune Røyrås har ansvaret for at alle stallhestene til enhver tid er skodd korrekt, Han er en meget viktig brikke i Team Tjomsland og er en av landets absolutt beste hovslagere! Han har deltatt i flere store mesterskap med gode resultater.

Gunnar Thorsheim er en av Europas dyktigste hovslagere. Gunnar sitt spesial felt er å støpe opp nye høver og fikse hovsprekker.

Inni mellom er også Torkil Heidenberg v/ Norsk Hovslagersenter i Fredrikstad med og hjelper til så kvaliteten på stallens hovslagere er det iallfall ikke noe i veien med!

Alle typer veterinærtjenester

Ole Einar Sem er og har vært en meget viktig faktor for Team Tjomslands gode resultater. Dette er en moderne klinikk som har topp utsyr tilgjengelig for forskjellige undersøkelser
av hestene. Øystein og Ole Einar kommuniserer meget bra og mange problemhester har kommet tilbake på banen igjen og blitt vinnerhester utifra dette samarbeidet!
Lars Moen og Sørlandets Dyreklinikk er også en viktig faktor for at vi skal forebygge skader på et hvert individ. Akupunkturbehandling