Partners

 

 Lær mer om melkesyreterskel
Nosey Parker - Hvorfor underpresterer mange hester i forhold til hva som er ventet av dem?Mange hester underpresterer i forhold til hva som er ventet av dem. Ofte skyldes det for lite trening, andre ganger for hard treningTrenes det på for lavt nivå, utvikles ikke oksygenopptaket/hjertekapasiteten tilstrekkelig. Trenes det for hardt produseres det for mye melkesyre lactat under treningen, hvilket heller ikke bidrar til et høyt oksygenopptak.


 
Böckmann har igjen klart å forene velkjent Böckmann kvalitet og kjørekomfort med et moderne og harmonisk design. Den nye modellen har fått en rekke forbedringer i form av bedre plass fremme foran bommene (hengeren er blitt 20 cm lengre innvendig). Det nye bomsystemet MSS (Multi Safety System) er ganske enkelt genialt og gir bedre brukervennlighet og sikkerhet for deg og hesten din! Nå også med panikksikkerhetssystem på bakbommen! Böckmann utviklet i sin tid sikkerhetsbomsystemet som i dag er standard på de fleste hestehengere. Med MSS (Multi Safety System) viser Böckmann igjen vei på dette området.

Bøckmann Norge
Trondheimsveien 71 
2072 Dal
Telefon 67411505

Vi har vært i hesteutstyrs bransjen siden 1992
Butikken ble etablert i sin nåværende form som AS i 2002
Butikk ligger i Lindesnes Kommune(Tredal)
Nettbutikken wwww.Skoies.no har vært i drift siden desember 2002
Vår målsetting er levere hesteutstyr med god kvalitet til riktig pris. Vi føler vi har greid det bra så langt, men vi jobber hver dag for å bli bedre! Hos oss skal kunden alltid være i fokus.

Vi leverer alt av utstyr til hest og rytter. Egenimport samt et stort utvalg i kjente merkevarer sikrer kunden et stort utvalg og gode priser. Samtlige ansatte er hesteeiere og har hver sine spesialområder, noe som sikrer kunden den faglige hjelp og et høyt kunnskapsnivå.

Vi har til en hver tid et stort lager, hvilket gjør oss leveringsdyktige på det meste. Vi sender fort, ofte samme dag, som bestillingen kommer inn !

Vi har til en hver tid minst 1500 dekken, 500 ridebukser, 1000 bitt og 150 saler på lager.

Vi holder til på Norges sydspiss i Lindesnes kommune . Vi er 7 ansatte hel og deltid, og har Tredal seletøyfabrikk i samme lokale med salmaker Hans Tredal til reparasjon, stopping av sal og annet