Personell

 

 

 

 

 

 

PersonellPersonell og medarbeidere er det viktigste vi har for at stalldriften vår skal fungere optimalt og resultatene være på topp. 
Vi er åtte ansatte i full stilling, som alle gjør sitt for at resultatene på Team Tjomsland skal bli så bra som mulig. Personellet vårt er plukket fra øverste hylle, driften fungerer bra og vi jobber godt i team. Personalet vårt er svært lojale og vi har minimalt med utskiftninger i troppen, dette indikerer at vi har en god arbeidsplass og en sikker arbeidstokk. Uten alle disse dyktige medarbeiderne i vårt team hadde vi aldri vært der vi er i dag.
Her er en oversikt over vårt personale. 

Jimmy Jonsson

Vidar Tjomsland

Stine Birkeland

Per Vetle Kals


Benedikte Bjørnstad

 

Filip Lindholm

 

Margethe Solås

 

Celine

 
 
Vi formidler også for våre hesteeiere

Skoningstjenester

Rune Røyrås har ansvaret for at alle stallhestene til enhver tid er skodd korrekt, Han er en meget viktig brikke i Team Tjomsland og er en av landets absolutt beste hovslagere! Han har deltatt i flere store mesterskap med gode resultater.

Gunnar Thorsheim er en av Europas dyktigste hovslagere. Gunnar sitt spesial felt er å støpe opp nye høver og fikse hovsprekker.

Inni mellom er også Torkil Heidenberg v/ Norsk Hovslagersenter i Fredrikstad med og hjelper til så kvaliteten på stallens hovslagere er det iallfall ikke noe i veien med!

Alle typer veterinærtjenester

Ole Einar Sem er og har vært en meget viktig faktor for Team Tjomslands gode resultater. Dette er en moderne klinikk som har topp utsyr tilgjengelig for forskjellige undersøkelser
av hestene. Øystein og Ole Einar kommuniserer meget bra og mange problemhester har kommet tilbake på banen igjen og blitt vinnerhester utifra dette samarbeidet!
Lars Moen og Sørlandets Dyreklinikk er også en viktig faktor for at vi skal forebygge skader på et hvert individ. 
Akupunkturbehandling