Lustberget AB hundre prosenter på hjemmebane
For fem år siden var vi på Romme travbane med ett lass av hester. Da kom Leif i Lustberget AB bort å ville kjøpe hester å sette i trening til oss. På auksjonen kjøpte vi inn Mo Harjar og i dag tok han en dobbelseier med han og en annen auksjonshest Grude Tilla. Også hun ble kjøpt på auksjonen, men hun til en billig penge da det stor at hun var etter Moe Odin i auksjonskatalogen. 

Mo Harjar tok en sterk V75-seier på Bjerke for åtte dager siden. I kveld tok den herlige Moe Odin-sønnen seg nok en triumf sammen med Stine Birkeland. Han tok en enkel seier fra posisjon utvendig leder og det i herlig stil. Mo Harjar kom i mål på seierstiden 1.27,5 og 14.000,- NOK inn på konto. Med i samme løp var også Valle Hugo som var utstyrt med Østersund karen Pilip Lindholm. Han fikk fin fart på Valle Hugo og fikk med seg en femteplass og 3.000,- inn på konto. Dårligere ville ikke Grude Tilla være. Hun tok enkelt teten og fikk en rolig førsterunde med Polle Gullet klippet i rygg. Grude Tilla tok en enkel seier og vant kontrollert , mens dessverre Polle Gullet galopperte bort sølvet.


Ellers fra kvelden så kan vi nevne at Ervin Boko ble tredje fra tredjepar innvendig underveis. Det blir bokført med Kr 6.000,- som overføres rett til New York. Vestpol Kongen fikk med seg en fjerdeplass etter en fin reise underveis, mens Moi Edel avsluttet bra etter sin første start i våres regi og fikk med seg den siste premien. Guccio Fortuna avsluttet strålende ned oppløpet og fikk med seg en tredjeplass og bokførte 5.000,-