Langlands Odin & Etne Spretten seiret på hjemmebaneNesten klar for grilling da været på sørlandet har vært meget fin denne søndagen på sørlandet i dag.

Vi innledet denne søndagen på Romme med to stallhester. Spik Loke travet et bra løp for Ohlsson og fikk med seg en andreplass på tiden 1.30,0/2100 meter og sikret seg 15.000,- Han tapte rett og slett for en meget god hest i dette grunnlaget. Spik Loke utvikler seg fint og med tanke på hvor mye penger han har tjent på kort tid, så var dette en sterk prestasjon.
Spydo Ø.K ble denne gange utstyrt med Sverige-bosatte Christina Hande. Hun utgjore oppgaven på et fint hvis og fikk med seg en andreplass bak umulig Lindholm sin Wilda Fille. Spydo Ø.K . var meget bra og landet på 1.28,1 og 15.000,- inn på konto.  Banen var meget tung og 30.000,- innkjørt i lunsjen var bra.

Kveldenskjøring på hjemmebane i en sterk vind, men sol. Først ute var Langlands Odin som tok opp fra start bak startbilen. Lærerinnen hadde bestemt seg for å sitte i front og dermed ble det helt riktig for Langlands Odin underveis. Han angrep via tredjespor og kort før mål fikk han nesen først. Moe Odin-sønnen sikret seg seier nummer elleve i karrieren og ble belønnet med 16.000,-
Etne Spretten var vår andre stallhest som vant denne søndagen. Han travet det meste av veien på utsiden av vår debutant Polle Gullet. Etne Spretten tok en kontrollert seier og sikret seg 12.000,- mens Polle Gullet dessverre galopperte fra seg andreplassen kort før mål.
Ellers var det ikke så mye å skrive hjem om. Guccio Fortuna sto igjen fra start i et volteløp, så dog fin ut etterpå. Royal Winner så morsk ut, men ble krysstaklet i den siste svingen som en mest sannsynlig topp toer, Dnate Kievhitshof fikk med seg sistepremien.