Grisle Odin GL sikret stallens 50. årsseier


Grisle Odin G.L. må belage seg på hard konkurrnase fra de svenske 3-åringene i år


Grisle Odin G.L.avsluttet kvelden og han vant svært lett på ny.  Han kom ensom inn på oppløpet og vant på 1.28,5 og 30.000,- inn på konto. Vi gratulerer. 

Paulino stilte til start i et rekruttløp og Kals var kveldens sjåfør. Ekvipasjen fikk en fin reise i andrepar utvendig underveis og angrep via tredjespor ned den siste langsiden. Overtok teten inn mot den siste svingen og ledet klart til kort før mål. Paulino kom i mål til andreplass på 1.15,0 og 8.000,- inn på konto til Steinar Nordengen.
Grude Tilla sto i innerspor på strek og satt innvendig underveis i løpet. Kom seg etterhvert både et og to spor. Avslutningen ned oppløpet var av bra kvalitet. Hun kom i mål til sjettepremie på 1.30,7 og 4.000,- inn på konto til Lustberget AB
Våler Nikolai var ute i et knallhardt bra felt. Fikk en fin start og satt i andrepar utvendig underveis og satt fart via tredjespor ni hundre meter igjen fra mål. Han klarte ikke å fullføre det angrepet og fikk ikke med utfallet og gjøre.
Guccio Fortuna kom fint i gang fra bakspor. Satt i et utvendig par og ble med via tredjespor inn mot siste sving. Avsluttet solid ned oppløpet og kom i mål til en fin tredjeplass på gode 1.14,1 og 9.000,- inn på konto.