Grisle Odin G.L. fortsetter seiersrekken
Grisle Odin G.L har innledet karrieren på en solid måte. I kveld var det klart for dagens tredje start og han utførte det på en strålende måte. Det ble tet fra tolv hundre meter igjen fra mål og dette ble som en treningsøkt og regne. Grisle Odin GL kom i mål på seierstiden 1.31,7 og fine 30.000,- inn på konto. Vi gratulerer og denne sesongen blir meget spennende. 
Våler Nikolai var forbedret med løpet fra sist i kroppen. Fra fjerde par utvendig ble det litt kluss på veien, men han travet en fin sisterunde. Han kom i mål til tredjeplass og ny rekord på 1.26,6 inkl galopp og 5.000,- inn på konto.
Royal Winner er i strålende form og i dag var det klart for et nytt løp. Han fikk en fin reise underveis og avsluttet storveis til tredjeplass på 1.14,6 og 5.000,- inn på konto.
Langlands Odin kom tilbake etter en liten løpspause. Han travet stort sett hele veien som førstehest i andrespor og leverte rett og slett et pangløp. Andreplass på tiden 1.25,6 og knepent slått var belønningen 8.000,- Strålende prestasjon.

Topp kveld.