Bli hesteeier nå!

Team Tjomsland er i skuddet som aldri før, og vi går mot ett topp år. Feltene utover vinteren nå er meget skrale og dette vil vi naturligvis benytte oss av. Vi ønsker investorer, som tenker langsiktig sammen med oss. 

Nå er tiden inne for å satse på løpshester, å bli hesteeier på Norges mest seirende stall.
Hvorfor velge Team Tjomsland? Jeg trener i dag sammen med teamet mitt 50 travhester på Sørlandets Travpark. Disse hestene holder bra kvalitet og brakte oss i fjor opp til topps og teamet ble kåret til Årets trener 2009! 
Dette er vi utrolig stolte av men det er nå historie. Nå skal vi høyne kvaliteten ytterligere med tanke på å få fram hester av internasjonalt kaliber, antall hester i stallen vil ikke bli økt for jeg ønsker fullt fokus og kontroll selv på hvert individ. For å ha best sjanse til å lykkes med dette må det satses på hester av topp avstamning. Vi tilbyr(kanskje som eneste travtrenerstall?) kvalitets sikring på hestene vi har i trening  både når det gjelder bevegelsesanalyse, treningsstatus osv med bruk av ny moderne utstyr samt samarbeider med de fremste ekspertene innenfor veterinær, alternativ behandling osv. 
Dette mener jeg vil bli en nødvendighet i framtiden for å lykkes i å nå toppen. Denne metoden vil også skille ”klinten i fra hveten på ett tidlig tidspunkt” I løpet av 20 år har jeg opparbeidet meg solid erfaring innenfor trening av travhest og kontrollert dette med pulsmåler/laktatverdier, dermed sitter jeg på en stor database som jeg tror vil gi meg forsprang på mine kollegaer i framtiden. 
Dette i tillegg til at teamet besitter solid hestekunnskap skal gjøre at hesteeierne vil få maksimalt ut av hestene sine hos oss!


 
Team Tjomsland ble kåret til årets trener 2009, over 30 kriterie/derby deltagere siste 10 år med mange storløpsvinnere.


Du vil som kunde hos oss ligge et hestehode foran resten!


Hvis du er interessert i å være med i Team Tjomsland tar du kontakt med oss på 
oystein@tjomsland.com tlf 0047 906 12473 kan også benyttes.